Farmfood kattenmelk voor kittens en pups

Highflyersterriers

Heb je onlangs een puppy in huis genomen? Of heeft je kat kleintjes gekregen en wil je hen voeden met melk? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van Farmfood honden. Oorspronkelijk maakt dit merk voedingen voor honden, maar ook voor katten vind je er een aantal producten, zoals kattenmelk. Dit product is geschikt voor net geboren kittens en pups maar het wordt ook regelmatig gebruikt als aanvulling of vervanging van de moedermelk. Ben je benieuwd of deze puppy melk ook geschikt is voor jouw jonge hondje? Lees dit artikel dan zeker nog even verder. Wij gaan je meer vertellen over dit product van Farmfood, zodat je na het lezen van dit artikel zelf kunt bepalen of dit een geschikte aanvulling of vervanging is voor jouw kleine hond.

Voordelen van Farmfood

De producten van Farmfood zijn al jarenlang geliefd bij menig dierenliefhebber. Allereerst bij de hondenliefhebbers, maar ook al snel bij de katteneigenaren bij het uitbrengen van puppy- en kittenmelk. Deze complete aanvulling op basis van volle geitenmelk bevat de juiste aminozuurverhouding voor kleine zoogdieren. Daarnaast heeft het een lekkere en herkenbare smaak voor de jonge dieren en is het licht verteerbaar. Hierdoor is het vriendelijke voor de maag en darm en zorgt het voor een goede ontlasting.

Hoe kom ik aan Fokker kat?

De kattenproducten van Fokker kun je vinden in de gemiddelde dierenwinkel, maar wat nog veel makkelijk is is om deze producten online te bestellen. Je kunt de producten van Fokker kat en hond bestellen via een online dierenwinkel en bij je thuis laten bezorgen. Neem bijvoorbeeld de online shop van Doctor Biggles. Hier kun je alle producten van Fokker aanschaffen, voor zowel hond als kat. Daarnaast ben je verzekerd van de beste prijs en heb je bestellingen die voor 14u zijn besteld de volgende dag al in huis!

https://www.doctorbiggles.nl/hond/merken/farmfood/

Related Post