High Flyers Terriers
Image default
Vervoer en transport

Hier kunt u de Doosan heftruck kopen die uw bedrijf nodig heeft

Moeten er binnen uw bedrijf grote hoeveelheden goederen verplaatst worden? Met de vorkheftrucks van Doosan zal de logistiek in uw bedrijf soepel verlopen. Dit topmerk uit Korea maakt al meer dan 50 jaar vorkheftrucks. U kunt terecht bij Rogo Machines B.V. om een Doosan heftruck te kopen. Dit bedrijf is gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee. Naast heftrucks en andere interne transportmiddelen is dit bedrijf gespecialiseerd in onder andere graafmachines en landbouwmachines.

Keuze uit verschillende series

Bij deze dealer in Zuid-Holland kunt u een Doosan heftruck kopen uit de GX-Series of uit de Series 7 Pro. Bij Doosan GX vorkheftrucks heeft u de keuze uit een dieselmotor of een motor op LPG. Ook de banden kunnen naar uw wensen worden aangepast: hoewel deze modellen standaard op volrubber banden rijden, kunt u ook kiezen voor luchtbanden of voor non-markingbanden die tijdens het rijden geen koolstofsporen op de vloer achterlaten. Wilt u de nieuwste Doosan heftruck kopen? Ga dan voor de Series 7 Pro. Deze vorkheftrucks rijden op een vernieuwde dieselmotor die zeer zuinig en stil is. Deze motor voldoet aan Tier 4-normen van de ETA zonder dat hiervoor een roetfilter gebruikt hoeft te worden. Bovendien hebben deze heftrucks zeer weinig onderhoud nodig. Binnen de Series 7 Pro heeft u de keuze uit verschillende draagvermogens, zodat u altijd een heftruck zal kunnen vinden die past bij de taken binnen uw bedrijf.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek

Zou u graag een heftruck van Doosan willen kopen voor uw bedrijf in Zuid-Holland? Neem dan contact op met de experts van Rogo Machines B.V. Zij zullen u graag advies geven over welk model vorkheftruck het best past bij de situatie in uw bedrijf. Deze zaak in Middelharnis biedt niet alleen heftrucks aan van Doosan, maar ook van de merken Still en Linde. Dankzij de ruime keuze en de persoonlijke aandacht zult u snel de perfecte heftruck gevonden hebben.

https://www.rogo.nu/