Krijg weer grip op uw leven met Bonum Ducis

Highflyersterriers

Bij Bonum Ducis helpen wij u graag om weer overzicht te krijgen op uw financiën. Op die manier krijgt u weer grip op uw financiële situatie en kunt u weer ontspannen verder met uw leven. Bewindvoering kan de oplossing zijn voor u.

Bewindvoering door Bonum Ducis

Een bewindvoerder van Bonum Ducis helpt u in eerste instantie bij het stabiliseren van uw financiële situatie. Wij kijken daarbij allereerst naar uw inkomen en of u alles waar u recht op heeft ook echt ontvangt. Denk hierbij aan uitkeringen, toeslagen, regelingen en kwijtscheldingen. Daarnaast zorgt onze bewindvoerder ervoor dat te hoge beslagen worden voorkomen. Wanneer het inkomen klopt en wordt veilig gesteld kunt u weer de vaste lasten betalen en voorkomt u dat er nieuwe schulden ontstaan. Na deze periode van stabilisatie gaan wij samen met u kijken naar uw schulden en hoe hoog deze zijn. Afhankelijk van uw situatie bepaalt de bewindvoerder of u uw schulden kunt voldoen. Is dit niet het geval, dan kan schuldhulpverlening worden ingezet.

Voor wie is bewindvoering

Bewindvoering kan lastig zijn, maar wordt vaak door de rechter ingesteld voor meerderjarigen die vanwege hun lichamelijke of geestelijke toestand niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun vermogensrechtelijke belangen te behartigen. Bewind is dan ook niet hetzelfde als schuldsanering, maar in eerste instantie alleen gericht op het stabiliseren van de financiën. Vaak is het in eerste instantie heel lastig om deze zaken door iemand anders te laten regelen, maar aan de andere kant merken wij bij veel mensen dat het uiteindelijk ook rust kan geven. Vertrouwen is dan ook erg belangrijk voor ons en wij vinden samenwerken daarbij een belangrijk gegeven.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor bewindvoering bij Bonum Ducis, dan gaat u gemakkelijk naar onze website toe en vult u het aanmeldformulier in. Heeft u deze ingevuld, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u meer weten over de kosten en eisen die samenhangen met bewindvoering? Dan raden wij u aan om onze website https://www.bonumducis.nl/ eens goed door te nemen, hier vindt u meer informatie over de procedure en de kosten.

Related Post