High Flyers Terriers
Beauty en verzorging

Maak kennis met het team van schoonheid in Hengelo

Ben je toe aan een behandeling in Hengelo? Bij schoonheid in Hengelo ben je dan aan het juiste adres. Maak kennis met het team van schoonheid in Hengelo. Zij zullen je namelijk al het advies geven dat je nodig hebt tijdens, voor en na de behandelingen en weten genoeg te vertellen over alles omtrent de schoonheid van de mens en de verzorging ervan. De eigenaar van schoonheid in Hengelo is Inge. Zij werkt als een schoonheidsspecialiste en loopt vaak rond in de winkel. Adviseren van huisverzorging is iets wat ze graag doet en ze kan je helpen met het aanraden van de juiste producten voor de verzorging van je huid. Ook weet Inge je veel te vertellen en te helpen met bindweefsel massages. Deze zorgen ervoor dat het bloed in de huid weer gaat stromen. Je huid blijft hierdoor in een perfecte staat en dat is wat zij de klanten allemaal wil bieden! 

Wenkbrauwen

Bij schoonheid in Hengelo werkt ook een andere schoonheidsspecialiste die ook een masseur is. Zij is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions, een bindweefselmassage op cosmetisch gebied, het behandelen van acne en het aanbrengen van een spray tan. Wil je strakke wenkbrauwen bij schoonheid in Hengelo? Dan ben je bij haar bij de juiste persoon terecht gekomen. Zij is echt de beste op dit gebied en helpt je met het verkrijgen van de mooiste wenkbrauwen. Ze voert het niet alleen maar voor je uit, maar denkt ook met je mee in de perfecte vorm en de juiste volume. 

Massage

Niet allen voor een behandeling bij schoonheid in Hengelo kan je terecht bij  haar voor je wenkbrauwen en je wimpers, maar ook massages is een van haar specialiteiten. Ze kan veel massage technieken uitvoeren en helpt je met iedere spier en aandoening waar jij mee te kampen hebt. Je kunt er na een massage bij schoonheid in Hengelo er weer helemaal tegen aan!