High Flyers Terriers
Image default
Aanbiedingen

Binnenkort een kinderfeestje? Geef één van deze cadeaus!

Binnenkort een kinderfeestje? Geef één van deze cadeaus!

Kinderfeestjes zijn voor jouw kind waarschijnlijk één van de hoogtepunten van het jaar. Je kind kan leuke dingen doen samen met vriendjes en vriendinnetjes buiten school en zo ontspannen en sociale vaardigheden ontwikkelen. Tijdens deze kinderfeestjes is het ook de bedoeling dat er een (klein) cadeautje wordt meegenomen, maar wat geef je nou? Voor vele ouders is dit een lastige keuze. In dit blogartikel geven we een paar handige tips voor leuke en betaalbare cadeautjes.

 

Een pakje Pokémon kaarten 

Pokémon kaarten bestaan al sinds het midden van de jaren ’90, maar ze blijven ook nu nog populair onder kinderen van alle leeftijden. Niet alleen zijn ze leuk om te verzamelen en te ruilen, maar ze bieden ook urenlang vermaak als kinderen tegen elkaar strijden met hun favoriete personages uit de hitsige animatieshow. Je kunt Pokémon kaarten gemakkelijk vinden in de meeste speelgoedwinkels of zelfs online, dus ze zijn gemakkelijk in bulk aan te schaffen als je van plan bent veel cadeautjes te kopen voor het feestje van je kind.

 

Lekker kleien met Play Doh 

Play Doh is een ander tijdloos cadeau voor kinderen, en het faalt nooit om hun creatieve kant naar boven te halen. Met Play Doh kunnen kinderen sculpturen maken, doen alsof, of zelfs gewoon hun fantasie de vrije loop laten bij het verkennen van alle mogelijkheden die dit veelzijdige product te bieden heeft. En omdat Play Doh er is in veel verschillende kleuren en texturen, is er zeker iets dat past bij het thema van elk feestje! 

 

Het tijdloze kaartspel Uno 

Uno is een klassiek en tijdloos kaartspel dat nooit verveelt – het is eenvoudig genoeg voor jongere kinderen, maar toch boeiend genoeg om oudere kinderen mee te laten doen. Het is gemakkelijk te leren en vereist een minimale opbouwtijd, waardoor het perfect is voor feestjes waarbij je niet te veel tijd wilt besteden aan het opzetten van activiteiten voordat je aan de slag gaat. Bovendien is het altijd leuk om iets te hebben waar iedereen samen van kan genieten zonder zich zorgen te maken over leeftijdsverschillen! 

 

Waar koop ik deze cadeautjes?

Deze leuke en betaalbare cadeautjes vind je uiteraard allemaal bij Top1Toys.nl, of het nu gaat om Pokémon kaarten, setjes klei van Play Doh of een kaartspel van Uno. Bij Top1Toys vind je deze verschillende cadeautjes altijd voor een mooie prijs, tussen de 5 en de 10 euro. Zo maak je de vriendjes en vriendinnetjes van jouw kind hartstikke blij zonder dat je al te veel kwijt bent. Wat ons betreft is dit een win-win situatie. Dus waar wacht je nog op? Shop online of kom langs in een van onze gezellige winkels!

 

https://www.top1toys.nl/