High Flyers Terriers
Image default
Particuliere dienstverlening

Het verschil tussen de Indian Scout Motor en de Bobber

In 2017 lanceerde Indian Motorcycle zijn Bobber. Een Bobber is een verbouwde motorfiets, die vooral wordt gekenmerkt door zijn korte achterspatbord. Zo lijkt de rijder als het ware op het zadel te zweven. Een Bobber is een kale motorfiets waarbij zeer beperkt gebruik wordt gemaakt van chroom en/of kleuren. De krachtbron is hetzelfde als bij de Indian Scout Motor. Het aantal cc (ruim 1130) en pk (94) zijn eveneens hetzelfde, net als het vloeistofgekoelde V-Twin motorblok. Wat zijn echter de verschillen?

Gewicht, vermogen en comfort: enkele details

In vergelijking met de Indian Scout Motor oogt de Bobber een stuk robuuster, iets wat grotendeels wordt veroorzaakt door zijn blacked-out-motorblok. Het gewicht en de motorinhoud zorgen voor een hoog vermogen. Inhalen op de snelweg is dus geen enkel probleem. De Scout Bobber is lichter van gewicht, maar ook ietwat minder comfortabel dan de klassieke Indian Scout Motor. Zo biedt de motor geen bescherming tegen bijvoorbeeld de wind. Heeft u behoefte aan meer gedetailleerde informatie omtrent de Indian Scout Motor en de Scout Bobber? U kunt zich vol vertrouwen door de experts van H.D. Service Venlo laten informeren.

Doe uw aanschaf bij een van de gevestigde experts binnen de Benelux

Bij H.D. Service Venlo bent u aan het juiste adres voor zowel de Indian Scout Motor als de Bobber. De specialist staat bekend om zijn ruime aanbod en is zelfs een van de slechts vijftien officiële dealers van Indian binnen de Benelux. U kunt er dus op rekenen dat u hier altijd terechtkunt voor antwoorden op uw vragen omtrent de verschillende merken en modellen. De expert is sinds 2016 in een aanzienlijk grotere showroom gevestigd, zodat u de verschillende motoren optisch goed met elkaar kunt vergelijken. Vanzelfsprekend kunt u altijd een afspraak maken voor een proefrit. De officiële dealer opent zijn deuren zes dagen per week voor zijn klanten.

https://www.hdservicevenlo.nl/