High Flyers Terriers
Image default
Aanbiedingen

Last van stress? Dit zijn drie dingen die jij kunt doen om de hoeveelheid stress die je ervaart te v

Als jij de laatste tijd of over het algemeen wat stress ervaart, is het een goed iets dat je bij dit blog terecht bent gekomen. Dit blog fungeert in zekere zin als een soort relativering en als een plek waar oplossingen worden geboden voor wie dit nodig heeft. Lees dus vooral snel verder als je benieuwd bent naar de drie manieren waardoor jij iets kunt doen met de hoeveelheid stress die je ervaart!

Schets je eigen profiel

Door antwoord te geven op vragen als ‘hoe voel ik me?’, ‘wat voel ik?’ en met name ‘waarom voel ik me zo?’, ben je in staat om een eigen profiel te schetsen en er dus op termijn achter te komen wat je moet doen om de hoeveelheid stress te verminderen.

Neem zeker eens plaats achter je computer of achter een vel papier om op te schrijven wat alle vragen met je doen en waar je verwacht dat het probleem ligt. Vroeg of laat komt er een bepaalde acceptatie en kun je dus weer leven zonder stress!

Keuzes

Het leven dat jij leidt, leid je door de keuzes die je gemaakt hebt. Voor wat betreft stress geldt eigenlijk hetzelfde. Als jij minder stress wilt ervaren, zullen er momenten moeten zijn dat jij andere keuzes gaat maken!

Letten op je uiterlijk

Het is tot slot een goed iets om je te focussen op dat wat je makkelijk kunt veranderen: je uiterlijk. Door je te richten op gezond eten en veel beweging ga je je vanzelf beter voelen en ga je dus op termijn minder stress ervaren. Ben je onzeker over je haar? Neem een kruinhaartransplantatie! Twijfel je over je kledingstijl? Ga shoppen! 

 

https://www.zantmankliniek.nl/