High Flyers Terriers
Image default
Mode en Kleding

Lekker naar het strand. Wat neem je mee?

Lekker naar het strand. Wat neem je mee? 

Als je naar het strand gaat neem je meestal ook niet maar één tas mee. Het zijn er meestal verschillende die ook allemaal andere dingen in zich hebben. De een heeft allemaal eten erin, de ander heeft handdoeken en kleding en soms heb je dan nog een tas met alle zonnebrand en dergelijke. Alleen wat moet je nou echt altijd meenemen naar het strand?

 

Wat voor tas neem je mee?

Je neemt meestal niet je meest mooie designertas mee naar het strand. Overal ligt er zand en als je de plek even alleen laat weet je nooit of je tas er nog ligt als je terug komt. Vaak nemen mensen ook de meest onhandige tassen mee als het gaat om tillen van de tassen. De tassen zijn dan wel ruim, maar naar het strand moet je meestal wel echt een stukje lopen en dus ook tillen met die tassen.

 

Als je slimmer nadenkt bijvoorbeeld en gewoon een grotere paper bag meeneemt dan je normaal meeneemt. Je doet hier je spullen in zoals je zwemkleding, en handdoek en je persoonlijke spullen zoals sleutels, portemonnee etc. Dan heb je een handige tas en ook nog eens geen moeite met tillen. Deze hang je zo over je schouders heen.

 

De tas die echt nooit kan ontbreken is de strandtas. De naam zegt het zelf al het is de speciale tas voor het strand. Je kunt hier meerdere dingen in doen, het is niet een tas die specifiek ergens voor gemaakt is. Meestal moet je wel kijken naar hoe stevig hij is natuurlijk en je daarop aanpassen. Je zou hier of zoals hierboven aangegeven je spullen in kunnen doen of je maakt er een soort etens tasje van. 

 

Wat makkelijkere tas?

Je hebt ook mensen die het zonde vinden om dan een mooie tas mee te nemen naar het strand. Dan heb je natuurlijk ook de optie om een zogenoemde canvas tas mee te nemen. Deze zijn over het algemeen aardig sterk. Je kunt er dan natuurlijk niet al te zware dingen in doen, maar alsnog kunnen ze wel wat hebben.

 

Ze zijn meestal ook niet heel duur om te kopen en ook nog eens makkelijk te verkrijgen. Het makkelijkste aan deze tassen is dat je deze ook om je schouders kan hangen en je er dus ook niet mee zit dat je deze steeds moet tillen als hij zwaar is.