High Flyers Terriers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Samenwerken met een Magento 2 specialist

Voordat je in Magento 2 duikt, moet je het juiste team vinden om je winkel te bouwen. Het vinden van de juiste ontwikkelaars is moeilijk, maar het is een cruciale stap. Je wilt niet vastzitten aan programmeurs die niet aan je behoeften kunnen voldoen of je later meer tijd en geld kosten. De ontwikkelaar(s) die je kiest zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van je e-commerce platform en de codebase terwijl je bedrijf groeit. Dat betekent dat zij een grote invloed hebben op hoe soepel je bedrijf loopt, hoe snel nieuwe functies worden geïmplementeerd en hoe duur het onderhoud in de toekomst zal zijn.

Om je te helpen potentiële kandidaten door te lichten en de beste codeur voor je bedrijf te vinden, spraken we met twee ervaren Magento-ontwikkelaars: Chris Church van Twine Virtual Solutions en Josh Tomer van Trigence Corp. Dit zijn hun inzichten over wat een goede kandidaat maakt en waar je op moet letten tijdens interviews. Lees verder om te zorgen dat je goed kan gaan samenwerken met een Magento 2 specialist. 

Een Magento 2 expert vinden: hoe de rotte appels te vermijden

Een Magento 2 expert vinden kan een uitdaging zijn. Omdat er zoveel ontwikkelaars zijn met uiteenlopende vaardigheden, moet je de rotte appels eruit filteren. Er zijn een paar manieren waarop je dit kunt doen: Door de juiste vragen te stellen. Het is onmogelijk om te bepalen of een ontwikkelaar een expert in Magento 2 is door naar hun cv te kijken. Daarom moet je hen vragen stellen over hun ervaring met Magento 2, de functies en voordelen van het platform, en de uitdagingen waarmee ze in het verleden werden geconfronteerd. Omdat dit zo’n concurrerende markt is, zullen veel ontwikkelaars opscheppen over hun ervaring en talent met Magento. je kunt bepalen of ze de waarheid vertellen door vervolgvragen te stellen en hun beweringen in twijfel te trekken. Door wat onderzoek te doen. je kunt een paar databases gebruiken om gekwalificeerde Magento 2-experts te vinden, waaronder Upwork en Github. Wees echter op je hoede voor gemiddelde beoordelingen en slechte recensies van eerdere klanten. Dit kan erop wijzen dat de ontwikkelaar niet goed paste bij een bepaald project en als gevolg daarvan slecht werd beoordeeld. Een ontwikkelaar vinden op Github is vooral handig als je een duidelijk beeld hebt van de ontwikkelaar die je zoekt. Zo kan je de resultaten filteren op basis van vaardigheden en projecttype, waardoor het gemakkelijker wordt om de beste kandidaten voor je project te vinden. Lees de actuele ontwikkelingen over Vendic en hoe ze je kunnen helpen.

https://vendic.nl/