High Flyers Terriers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gebruik van Oracle PeopleSoft

PeopleSoft is een zakelijke softwaresuite ontwikkeld door Oracle. Het wordt door veel organisaties gebruikt voor het beheer van personeelszaken, diensten en factureringsfuncties. Het heeft modules voor werknemersinformatie, werving, prestatiemanagement, tijdregistratie, voordelen administratie, en nog veel meer.

Als je nieuw bent met PeopleSoft of gewoon je kennis ervan wilt opfrissen, geeft dit artikel je een inleiding tot Oracle PeopleSoft. Leer over de geschiedenis van PeopleSoft, de belangrijkste functies en veelvoorkomende use cases. Dit artikel behandelt ook enkele van de meest gestelde vragen over PeopleSoft die je als beginner op dit gebied zou kunnen hebben.

Wat kan je met PeopleSoft

PeopleSoft enterprise software helpt bedrijven bij het beheren van werknemers, klanten en inventaris. Het is een populaire keuze onder grote ondernemingen. PeopleSoft heeft verschillende modules die bedrijven afzonderlijk of in combinatie kunnen gebruiken om hun activiteiten te verbeteren. Om het meeste uit PeopleSoft te halen, moet je eerst bepalen welke modules het beste zijn. De meest populaire modules zijn Financial, Human Resources en Asset Management.

Hoe de juiste PeopleSoft consultant in te huren…

De implementatie van PeopleSoft is een project op zich en zal 3-6 maanden in beslag nemen. Daarom moet je een ervaren PeopleSoft consulting bedrijf inhuren dat je bedrijf kan helpen met de implementatie. Wij raden je aan een PeopleSoft implementatie partner in te huren met een bewezen track record, idealiter met een 90%+ implementatie succespercentage. Een bedrijf met een bewezen track record heeft PeopleSoft al vele malen geïmplementeerd en zal waarschijnlijk ook je project succesvol uitvoeren. Een implementatiepartner met een hoog slagingspercentage zal ook een goed begrip hebben van de PeopleSoft software, wat de risico’s en kosten van het project zal helpen verminderen. Het is belangrijk op te merken dat PeopleSoft implementatie partners er in alle soorten en maten zijn. Sommige van hen zijn algemene IT consultancy bedrijven en zullen alles doen wat nodig is om de klus te klaren. Anderen zijn alleen gespecialiseerd in PeopleSoft implementatie en hebben kennis van de software.

Sluiten

PeopleSoft is een volwassen, zakelijke softwareoplossing die gemakkelijk te implementeren en te onderhouden is. Het bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van bedrijven bij het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen en het beheren van interne activa, klanten en medewerkers. PeopleSoft wordt vaak gekozen door bedrijven die hun huidige software zijn ontgroeid en moeten upgraden naar een meer robuuste oplossing die hun specifieke bedrijfseisen aankan. Het implementeren van PeopleSoft vereist veel voorbereiding en is een tijdrovend project dat de volledige aandacht vereist van medewerkers van verschillende afdelingen. je zult een PeopleSoft implementatiepartner moeten inhuren, en zorg ervoor dat je de juiste vindt. De implementatiepartner moet ervaring hebben met het leveren van succesvolle  PeopleSoft implementaties voor bedrijven met de grootte en de industrie van je bedrijf.  Voorkom IT-problemen en storingen met de services van Tuuring.