High Flyers Terriers
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf verhelpt optrekkend vocht en voorziet muren van spouwmuurisolatie

Heeft u bij uw woning last van optrekkend vocht? Of is het niet heel aangenaam binnenshuis, vanwege wat koudere temperaturen en wilt u daarom een bedrijf inschakelen dat spouwmuurisolatie in Brabant uitvoert? Neem dan contact op met BODIMA. Het bedrijf biedt diverse renovatie- en restauratietechnieken aan, zoals kelderdichting, gevelreiniging, optrekkend vocht, betonreparatie en vloerafwerkingen. Dit doen ze al vele jaren, waardoor u het beste bij dit berdrijf terechtkunt als u interesse heeft in een of meerdere van deze werkzaamheden. De medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar, zodat u ze de gehele werkweek kunt bereiken. Wacht niet langer, want veel werkzaamheden kunnen al binnen één dag worden uitgevoerd!

Het gespecialiseerde bedrijf beschikt over diverse certificaten

BODIMA is een zeer betrouwbaar bedrijf. Ze hebben in de afgelopen jaren al vele klanten tevreden gemaakt met hun werkzaamheden. Bovendien kunt u er bij dit bedrijf op vertrouwen dat de werkzaamheden volgens de geldende regels worden uitgevoerd. BODIMA is in het bezit van een aantal belangrijke certificaten. Denk hierbij aan certificaten als:

  • Het VCA-certificaat
  • Het Procescertificaat
  • De overeenkomst van de G-rekening

Als u meer wilt weten over de regels waar dit bedrijf zich aan houdt, kunt u dit gerust vragen aan de medewerkers. Zij vertellen u graag meer over hun aanpak en hoelang een bepaalde werkzaamheid duurt, zoals spouwmuurisolatie in Brabant.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Bij optrekkend vocht in de muren van uw woning, staan de medewerkers van BODIMA u graag bij. Dit geldt overigens ook voor optrekkend vocht in muren van monumenten of als u de muren van uw pand in Brabant graag voorziet van spouwmuurisolatie. Neem contact op met het bedrijf en vraag naar wat er mogelijk is. De contactgegevens vindt u op de website. Na de werkzaamheden leeft u in een fijner binnenklimaat!