High Flyers Terriers
Image default
Dienstverlening

Een bus kunt u huren als vervoer in Weert en daarbuiten

Rijdt u regelmatig met uw spullen van de ene plek naar de andere plek en is uw auto daar net niet groot genoeg voor? Dan is een bus huren in Weert voor u wellicht een goede optie. Bij Douven Verhuur in Weert kunt u een bus, koelcontainer of andere vorm van mobiliteit huren. Daarnaast zijn er voor evenementen diverse soorten containers beschikbaar. Denk hierbij aan podiumwagens, verkoopcontainers, tapcontainers, snackcontainers en toiletcontainers. In het ruime aanbod vindt u altijd wel het vervoer of de container waar u naar op zoek bent. Door de hoge leverbetrouwbaarheid is dit verhuurbedrijf zit u altijd goed bij dit verhuurbedrijf en weet u zeker dat het vervoer daadwerkelijk op tijd wordt geleverd.

Het eten blijft de gehele dag vers met deze koelcontainers

Bij dit verhuurbedrijf heeft u twee opties als u een koelcontainer wilt huren. Zo zijn er REEFER-containers van tien of twintig feet en HACCP-containers die ruim dertig m³ capaciteit bieden. Beide soorten koelcontainers beschikken over een vries- en koelfunctie. Uw etenswaren blijven zo bevroren zolang u dat wilt of houdt u het eten en drinken continu koel. Hierdoor is alles wat u gedurende de dag meegeeft, altijd lekker vers. Door de transportservice van Douven Verhuur worden bovendien alle verhuurde producten snel en volgens afspraak geleverd, geplaatst en opgehaald. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Vraag een offerte aan en gebruik uw gehuurde product

Wilt u een bus of koelcontainer huren in Weert? Vraag dan een offerte aan en bevestig deze. Op de gewenste datum zorgt Douven Verhuur ervoor dat uw gehuurde producten worden geleverd op het afgesproken tijdstip, waarna u dit product in de gereserveerde periode gebruikt. De onderhoudsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Mocht er iets mis zijn met uw gehuurde transport of met een van de containers, neemt u gemakkelijk contact op met deze dienst. Zij lossen zo snel als dat kan de problemen voor u op.