High Flyers Terriers
Woningen

Een laminaatvloer kopen bij een woonwinkel met een groot aanbod

Wil je een laminaatvloer kopen voor je nieuwbouwwoning of simpelweg omdat je huidige vloer niet meer aan je wensen voldoet of versleten is? In al deze gevallen en vele andere situaties vind je bij Vivante Bekenkamp in Hilversum zeker wat je zoekt. Deze woonwinkel heeft namelijk een ruim aanbod aan laminaatvloeren. Welke vloer je ook kiest: je profiteert altijd van uitstekende kwaliteit. Je koopt dus een prachtige vloer die lang meegaat. Dat wil je toch ook?

De voordelen van een laminaatvloer

Het kopen van een laminaatvloer heeft meerdere voordelen. Allereerst is dit type vloer voordelig in de aanschaf en heeft het goede kwaliteit. Een betere prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van vloeren zul je niet snel vinden. Daarnaast is laminaat vocht- en krasbestendig. Hierdoor blijft de vloer lang mooi, ook wanneer je deze in de keuken aanlegt en zelfs wanneer je kinderen en/of huisdieren heeft. Wat in dit laatste geval ook erg prettig is: de vloer is gemakkelijk schoon te maken. Veel eenvoudiger dan bijvoorbeeld tapijt. Ook ontvang je bij Vivante Bekenkamp een garantie tot 25 jaar op je vloer. Zo weet je dus zeker dat je nog jaren van je vloer geniet.

Kies de juiste ondervloer

Natuurlijk is de kwaliteit en uitstraling van de laminaatvloer die je gaat kopen belangrijk, maar hetzelfde geldt voor de ondervloer. Deze hoeft er niet mooi uit te zien, maar moet wel van goede kwaliteit zijn. Anders krijg je bijvoorbeeld geluidsoverlast of heb je minder plezier van je vloer. Twijfel je welke ondervloer je het best kiest? Dan voorzien de experts van Vivante Bekenkamp je graag van deskundig advies. Ze beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je de juiste ondervloer voor je laminaat koopt. Bezoek de showroom in Hilversum en ontdek de mogelijkheden. Of bekijk online alvast een greep uit de verschillende vloeren.

https://www.vivante-bekenkamp.nl/