High Flyers Terriers
Zorg

Genieten van een massage in Hilversum

Professionele Massage Hilversum is dé plek voor massages. Wanneer u last heeft van stress, pijn of wanneer u merkt dat alles vast zit kan dit erg vervelend zijn. In dit geval kan een massage heel goed helpen. Massage Hilversum gerichte sport- en ontspanningsmassages voor het reduceren van stress, klachten en/of blessures.

Ons aanbod

Bij ons, in onze fijne massage-studio, kunt u terecht voor uiteenlopende massages. De behandelingen die wij onder andere aanbieden zijn sportmassages voor het herstellen en voorkomen van blessures, ontspanningsmassages om puur te ontspannen, deep tissue massages voor het vrijlaten van spierspanning en zwangerschapsmassages om klachten te verlichten. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij licht geurende en verwarmende olie en kunt u luisteren naar een playlist naar keuze.  Dit zorgt ervoor dat u in alle rust én comfort kunt genieten van uw massage bij Massage Hilversum.

Daarnaast kunt u bij ons ook een workshop partnermassage volgen of een cadeaubon kopen. Iemand verrassen met een massage cadeau voor zijn of haar verjaardag, kerst of een andere feestelijke gelegenheid is ook erg leuk.

In de zomer bieden wij ook massages aan in Loosdrecht, aan het water. 

De voordelen van behandelingen bij Massage Hilversum

Behalve bovengenoemde voordelen per massage biedt onze studio nóg meer voordelen. Zo kunt u bij Massage Hilversum gratis parkeren voor de deur, is pinnen mogelijk en kunt u indien gewenst voor of na uw behandeling een heerlijk warme douche nemen. Als u een warme douche wenst, geeft u dit dan bij uw reservering aan. Dan zorgen wij dat er een warme badjas en frisse handdoeken voor u klaar liggen.

Bij een eerste behandeling krijgt u een introductiekorting. U betaalt dan slecht 30 in plaats van 50 euro.

Heeft u vragen of wilt u een massage boeken? Aarzel niet op contact op te nemen!