High Flyers Terriers
Image default
Zorg

Zorgverzekering 18-jarige afsluiten

Is uw zoon of dochter 18 jaar geworden? Dan is hij of zij niet meer via u verzekerd en moet een eigen zorgverzekering worden afgesloten. Dit kan bij dezelfde zorgverzekeraar als uzelf, maar er kan ook worden gekozen voor een andere zorgverzekeraar. Een zorgverzekering 18-jarige kan op elk moment in het jaar worden afgesloten en deze gaat dan direct in. Het is immers belangrijk om op elk moment verzekerd te zijn voor de nodige zorg. Wilt u zelf overstappen naar een andere zorgverzekering, dan kunt u dit tegen het einde van het jaar regelen. Uw nieuwe verzekering gaat dan in op 1 januari van het volgende jaar.

Overstappen naar Salland

Salland is een zorgverzekeraar in de gelijknamige regio. Woont u in Gelderland of Overijssel, dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Salland. Omdat wij een regionale zorgverzekeraar zijn, profiteert u van een persoonlijke benadering. We staan dicht bij onze klanten en ook bij de zorg die geboden wordt in onze regio. Al ruim anderhalve eeuw maken mensen gebruik van onze regionale zorgverzekering en de voordelen die hierbij komen. Zo hechten we veel waarde aan een eerlijke premie, zonder allerlei bijkomende kosten die deze onnodig hoog maken.

Aanvullende- of tandverzekering afsluiten

Salland biedt vier aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen afhankelijk van de zorg die u denkt nodig te hebben in het komende jaar. Daarnaast kunt u bij ons ook een tandverzekering afsluiten. We bieden drie verschillende, met een maximale jaarlijkse dekking van 250, 500 of 1000 euro. Een tandartsverzekering is prettig om te hebben als u vaker naar de tandarts gaat dan alleen voor de halfjaarlijkse controle. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een passende aanvullende- of tandartsverzekering? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken.

https://www.salland.nl/