High Flyers Terriers
Tuin en buitenleven

In de tuin serre aanbouwen

Serre aanbouwen gebeurt meestal aan de tuinzijde en er zijn maar heel weinig gevallen waarin dat niet zo is. De bewoners willen immers genieten van een mooi uitzicht en niet naar de straat of hun auto staren.

Meer ruimte

Door serre aanbouwen hebben de bewoners meer ruimte en kunnen ze ook van hun tuin genieten. Door serre aanbouwen wordt de achterkant van het huis verlengt. Dit kan een verlening van de woonkamer of keuken zijn. Zo komt er meer ruimte vrij in het huis en is er ook een ruimte waar de bewoners kunnen relaxen. Serres hebben grote ramen en een open concept waardoor ze kunnen genieten van het uitzicht.

Huis aanpassen

Voor het aanbouwen van de serre moet het huis eerst aangepast worden voordat de werkzaamheden kunnen beginnen. Er is een punt waarin de serre verbonden moet worden met het huis. Het is op dit punt dat het huis aangepast moet worden zodat serre aanbouwen mogelijk is. Wanneer de aanpassingen aan het huis klaar zijn kan het echte werk beginnen en kunnen ze aan de slag gaan met het bouwen van de serre.

Wil je meer informatie over serre aanbouwen? Dan kun je een van de onderstaande websites bezoeken voor meer informatie.

aannemer-gigant.nl

serbo.nl

slimster.nl