High Flyers Terriers
Recreation / Pets

Kartonnen dozen, het verpakkingsmateriaal voor uw producten!

Bij de Dozenhal uit Ermelo zijn er trots op dat ze al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner zijn voor uw inkoop van nieuwe en gebruikte kartonnen dozen. Met hun ruime voorraad en zelfstandig transport kunt u kartonnen dozen kopen die zij vaak de volgende dag al leveren. Daarnaast is het bij de Dozenhal mogelijk om een kartonnen doos op maat te produceren. 

Het hergebruiken van kartonnen verpakkingen levert het milieu diverse voordelen op

Door kartonnen dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Vandaar de ‘groene’ doos van de Dozenhal. Zo’n ‘groene’ doos kan een gebruikte doos zijn maar ook een doos uit een restpartij of een overproductie. Het is een kartonnen doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is.

Verkopen van kartonnen dozen

Heeft u minimaal tien pallets aan kartonnen dozen waar u niets mee doet? Dan koopt de Dozenhal deze graag van u. Vul het verkoopformulier in en zij komen de dozen bij u ophalen. 

Bestellen van ‘groene’ dozen

De door de Dozenhal opgekochte kartonnen dozen controleren zij zorgvuldig om ze vervolgens voor verkoop beschikbaar te stellen. Een alternatief voor nieuwe kartonnen dozen waarmee u én het milieu ontlast én uw portemonnee.

 

Nieuwe kartonnen dozen

Nieuwe kartonnen dozen zijn compleet nieuwe dozen, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit golfkarton. Bij de Dozenhal hebben ze ruim 7.000 pallets aan kartonnen dozen met meer dan 2.500 formaten. Door gebruik te maken van hun dozenzoeker krijgt u binnen enkele seconden alle geschikte dozen te zien. Geef de vereiste formaten op en u krijgt een overzicht aan geschikte kartonnen dozen. 

U vindt onder andere de volgende goedkope kartonnen dozen in het assortiment:

  • Webshopdozen

  • Tabaksdozen

  • Palletdozen

  • Containerdozen

  • Octabins

Kartonnen dozen op maat laten maken

Naast de nieuwe of gebruikte kartonnen dozen kunt u bij de Dozenhal kartonnen dozen volledig op maat laten maken. De Dozenhal is al sinds 1978 specialist in kartonnen dozen en het produceren van afwijkende afmetingen. Het bestellen van uw speciale doos op maat is heel eenvoudig. U geeft aan welke kartonnen doos u nodig heeft en welk formaat. Tevens kunt u hier aangeven of en hoe u de doos bedrukt wilt hebben.