High Flyers Terriers
Entertainment

Ontsnap uit de Escape room in Almere

Hou je van een spannend spel? Probeer dan te ontsnappen uit de Escaperoom in Almere. Binnen een uur tijd moet je ontsnappen uit een afgesloten ruimte? Hoe? Door het maken van puzzels en het oplossen van raadsels. Maar de Escape room in Almere gaat nog een stap verder. Het is meer dan alleen het oplossen van puzzels in 1 kamer waardoor je dan naar de volgende kamer of de uitgang kan. Het is een escape room 2.0.

2.0 escape room in Almere

De 2.0 escape room in Almere s een nieuw concept. De 2.0 generatie richtte zich meer op het creëren van de juiste sfeer. Het gaat niet meer alleen om het oplossen van puzzels maar de 2.0 escape rooms nog een stap verder; het is een sterk verhaal, serieuze puzzels en een uitgebreide styling en beleving, alles om de verwachting van de spelers te overtreffen. Het hoofddoel van de 2.0 escape room in Almere is nog steeds het ontsnappen uit de escape room binnen 1 uur, maar het gaat ook om de beleving. Het is het verhaal wat verteld wordt in een zo realistisch mogelijk decor.  Het lijkt een beetje op een film, maar die dan werkelijkheid is.

Thema escaperoom in Almere

Het thema van de escaperoom in Almere is Mortale. Tijdens het spel moeten de deelnemers puzzels moet oplossen en worden ze meegenomen in een kruising tussen een interactieve detective en een misdaadthriller.  Op de achtergrond horen de deelnemers zachte jazz, het gerinkel van geld dat rolt, de zware geur van sigaren en et lijkt net echt of je beland bent in geheim cassino. Van totdiverse spellen en raadsel moeten worden opgelost. Tussendoor vindt er ook nog een moord plaatst. Lukt het de deelnemers om op tijd te ontsnappen en uit de handen te blijven van de moordenaar? Probeer de razend spannende escaperoom in Almere uit.