High Flyers Terriers
Sport

Allerlei pionnen voor elke sport gelegenheid

Om een training compleet te maken zijn goede pionnen erg handig. Veel trainers gebruiken ze bij het uitzetten van allerlei oefening tijdens de sport. Pionnen worden al jarenlang gebruikt in de sportwereld. Het is een erg goedkope manier om een groot aantal verschillende oefeningen uit te voeren. Je hebt ze in veel soorten en maten, en een is daan ook beter zichtbaar dan de ander door de lengte. Dit kun je natuurlijk allemaal afstemmen op de oefening die je wilt gaan uitvoeren. 

materialen en soorten 

Er zijn veel verschillende soorten pionnen zo zijn de meeste gemaakt van plastic, die wordt verhit en vervolgens in een vorm gegoten. De zijn relatief goedkoop maar gaan ook er snel stuk. Daarom worden de meeste gemaakt van rubber, deze zijn veel sterker en buigbaar en gaan erg lang mee. ze zijn te krijgen in hoge maar ook lage soorten, en zo kun je er dus veel kanten mee op. Ze kunnen tegenwoordig ook worden voorzien van lichtjes, zodat de pion erg goed terug te vinden is op het veld. Erg handig wanneer het erg donker is op het veld, of door de weersomstandigheden. Zoals mist en sneeuw, waardoor je erg slecht ziet. Daarnaast zijn de meeste pionnen helemaal van rubber, bestendig tegen elke weersomstandigheden. 

Opberg attributen voor je pionnen 

Er zijn tegenwoordig erg veel handige attributen om je pionnen op te bergen, en ze schoon te houden. Zo zijn er banden die je door de pionnen haalt en vastmaakt, vervolgens kun je deze omhangen als een tas. Zo heb je handen vrij om meerdere dingen mee te nemen zoals de ballen en tas met kleding. Ideaal dus als je trainer bent van een team. Daarnaast kunnen ze gewoon in de wasmachine, om ze een keer in de zoveel tijd schoon te houden. Doe dit niet te vaak om ze goed te houden, ze worden nou eenmaal vies.