High Flyers Terriers
Zakelijke dienstverlening

Bespaar tijd en kosten met het platform voor procesverbetering van deze aanbieder

Wanneer u tijd en kosten wilt besparen door uw logistieke processen te optimaliseren, is Kangaroo de aanbieder die u zoekt. Met een logistiek platform wordt onder andere uw voorraad efficiënter beheerd en worden goederenstromen gebundeld. Bovendien kunt u deze real-time volgen in een online portaal. Deze diensten voor procesverbetering zullen al snel leiden tot meer orde op de werkvloer en een optimale voorraad. Bent u benieuwd naar alle voordelen van dit logistiek platform en hoe het precies werkt? Lees dan verder!

Uw logistieke processen worden van A tot Z voor u geregeld

Wanneer u ervoor kiest om uw logistieke processen uit handen te geven aan Kangaroo, worden deze van A tot Z voor u geregeld. Dit betekent overigens niet dat u de controle verliest. U heeft namelijk altijd inzicht in uw processen via het online portaal. Deze vorm van procesverbetering werkt als volgt: uw voorraad wordt opgeslagen in gekleurde magazijnbakken met een unieke RFID-code en een vaste plaats in de stelling. Hierdoor zijn uw goederen gemakkelijk terug te vinden. Wanneer een bak geleegd wordt, wordt deze uit de stelling gehaald en in een supply box geplaatst. Uw online omgeving wordt direct geüpdatet, waardoor het inzicht in uw voorraad altijd up-to-date is. Er wordt op een vast moment automatisch een inkooporder opgesteld voor het bijvullen van uw voorraad. De levering wordt tevens volledig door het team van Kangaroo verzorgd en gebundeld tot één goederenstroom. Een vaste chauffeur levert deze vervolgens op de afgesproken tijd op uw locatie. Dit maakt de aflevering wel zo efficiënt en prettig.

Neem contact met deze specialist op

Met dit platform voor procesverbetering minimaliseert u het aantal transportbewegingen, ontvangt u één factuur en komt u nooit meer zonder voorraad te zitten. Wenst u meer informatie over de dienstverlening van deze specialist? Neem dan contact met het team op via de contactgegevens op de website.

https://www.kangaroo.nl/