High Flyers Terriers
Industrie

Rvs laten frezen naar uw ontwerp

Bent u op zoek naar een specialist binnen de metaalbewerking die u eerlijk adviseert en helpt uw eindproduct op maat te produceren? Het is vaak lastig om een bedrijf binnen de metaalbewerking te vinden die zich heeft gespecialiseerd in allerlei disciplines en werkzaam is in verschillende branches, maar ook maatwerk weet te leveren. Metalltec Benelux B.V. is een full-service bedrijf die verschillende experts in dienst heeft voor diverse werkzaamheden van de metaalbewerking. Zo laat u rvs frezen, CNC draaien of stempelen door specialisten die maatwerk leveren.

Metaalbewerking van diverse materialen

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring binnen de metaalbewerking en heeft kennis van de nieuwste technieken binnen de machinale metaalverspaning. De specialisten leveren eindproducten van topkwaliteit en geven eerlijk advies om uw ontwerp te vertalen naar uw gewenste eindproduct. Ze adviseren u in alle facetten van het productieproces, van ontwerp tot productieontwikkeling tot aan de bulkproductie van het eindproduct. De experts zijn werkzaam in diverse branches, waaronder de voedsel- en verpakkingsindustrie, interieur design, elektrotechniek, chemie en scheepvaart. Ook werken ze met een grote diversiteit aan materialen, waaronder metalen, rvs, kunststoffen en non-ferromaterialen en voeren ze verschillende werkzaamheden uit. Voor rvs frezen, CNC draaien, lassen, stempelen en andere vormen van metaalbewerking weten zij u perfect te helpen.

Vind een oplossing voor uw technische uitdaging

Profiteer van de flexibele werkhouding en klantgerichte service van Metalltec Benelux B.V., gevestigd in Dordrecht, waarmee de specialisten vrijwel ieder technisch probleem weten op te lossen. Het bedrijf is Lloyd gecertificeerd en toeleverancier van kwaliteitscomponenten. Daarnaast beschikken ze over een geconditioneerde meetkamer en diverse bewerkingsmachines om uw ontwerp naar wens te vertalen naar een gedroomd eindproduct. Van het frezen van rvs tot aan oppervlaktebewerkingen kunnen zij u van dienst zijn. Niet alleen hebben de specialisten jarenlange ervaring, maar ze zijn ook bekend met de nieuwste technieken op het gebied van machinale metaalverspaning. Met eerlijk advies en een aantrekkelijke prijs lossen zij uw technische uitdaging op.

https://metalltec.nl/