High Flyers Terriers
Image default
Industrie

Een opslaghal vervaardigen met betonnen megablokken

Wanneer u een gebrek aan opslagcapaciteit heeft, is het zaak hier zo snel mogelijk verandering in aan te brengen. U wilt uw grondstoffen of producten namelijk geordend kunnen opslaan en tegen externe invloeden en kwaadwillende personen beschermen. Een nieuwe opslaghal of uitbreiding van de huidige ruimte ligt dan voor de hand. Echter kan dit behoorlijk in de papieren lopen. Betonnen megablokken kunnen dan de oplossing zijn. De budgetvriendelijke blokken hebben doorgaans geen fundering nodig. Een stevige, draagkrachtige ondergrond is meestal voldoende.

Een flexibel bouwsysteem voor tijdelijke en permanente constructies

Veelvuldig gebruikte betonnen megablokken zijn de zogeheten noppenblokken of stapelblokken. Hiermee creëert u zonder cement of ander bevestigingsmateriaal een constructie. Cementbouw Recycling kan u deze blokken snel leveren en voert bovendien een ruim assortiment. U gebruikt ze voor een flexibel bouwsysteem dat direct voor opslagcapaciteit zorgt en in de toekomst eventueel kan worden aangepast. U vervaardigt er zowel permanente als tijdelijke constructies mee.

Een leverancier met een ruim assortiment

Cementbouw Recycling (CR) uit Cruquius is een specialist die weet hoe belangrijk snelheid en flexibiliteit zijn. Het is dan ook niet zonder reden dat de betonnen megablokken van deze producent in toenemende mate worden afgenomen. Het assortiment van deze leverancier bestaat uit verschillende vormen en maten, waardoor u er haast net als met LEGO mee kunt bouwen. De vergelijking met het speelgoed wordt dan ook maar al te vaak gemaakt. Het stapelen van de noppenblokken gaat erg eenvoudig. Bovendien kunnen ze ook weer makkelijk verplaatst worden.

Onderdeel van producent en leverancier Cementbouw

Dé specialist op het gebied van betonnen megablokken beschikt over diverse productie- en voorraadlocaties, waardoor levering altijd snel kan geschieden. CR is een van de vier takken van Cementbouw, een erkend producent en leverancier van materialen en grondstoffen aan bouw en infra die in de gehele Benelux werkzaam is en uit Cruquius afkomstig is. De professional houdt zich inmiddels ruim twintig jaar bezig met de recycling van beton en de vervaardiging van betonnen megablokken uit afgedankt beton.