High Flyers Terriers
Image default
Industrie

Volledige machinebouw op maat is mogelijk in Zeeland

Heeft u een goedwerkende machine nodig voor uw bedrijf? In Zeeland is het bedrijf P. van Eijzeren constructie/machinebouw gespecialiseerd in machinebouw en andere grote constructies. U kunt er terecht voor allerlei engineering projecten. Het is de ideale plek om bijvoorbeeld een landbouwwerktuig of ander industrieel toestel te laten bouwen. Het bedrijf heeft reeds een jarenlange ervaring waardoor ze steeds een perfect resultaat kunnen neerzetten. Wat begon met een kleine smederij, groeide van generatie tot generatie uit tot de onderneming voor machinebouw in Zeeland. De professionele medewerkers zijn experten in plaatwerk, profielbewerking, laswerk en nog veel meer. Alle werktools bevinden zich in de werkplaats in Borssele waardoor alle constructies in het bedrijf zelf vervaardigd kunnen worden.

Eén partner voor uw project

Aangezien P. van Eijzeren constructie/machinebouw gespecialiseerd is in heel wat technieken, kan het team u helpen bij het volledige project. Samen met u bespreken ze exact wat u nodig heeft. Op basis van dat gesprek wordt er een gedetailleerd ontwerp gemaakt waarbij u kunt kijken of alles er goed uitziet. Vervolgens gaan de medewerkers aan de slag met de bouw van uw machine. Nadien volgt de afwerkings- en detailleringsfase die beide worden uitgevoerd door het bedrijf voor machinebouw in Zeeland. Als de constructeurs van uw machine helemaal klaar zijn, worden de onderdelen ter plaatse bij u gemonteerd. Het hele bouwproces verloopt dus vlot aangezien er geen meerdere aannemers bij komen kijken. U wordt trouwens op de hoogte gehouden tijdens de constructie zodat u alle ontwikkeling kunt meevolgen.

Neem vandaag nog contact op

Heeft u interesse in de diensten van de specialist van Zeeland in machinebouw? Neem dan snel contact op met het bedrijf en vraag naar de mogelijkheden. De medewerkers geven u met plezier alle informatie die u nodig heeft. U vindt alle gegevens op de website van P. van Eijzeren constructie/machinebouw.