High Flyers Terriers
Image default
Industrie

Metaalbedrijf voor precisie plaatwerk gezocht?

Bent u op zoek naar een Nederlands bedrijf dat precisiewerk levert? Een metaalbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alles wat met engineering, ontwikkeling en plaatbewerking te maken heeft? Dan verlangt u naar BOZ Group, hét metaalbedrijf uit Bergen op Zoom, Brabant, met zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie en een uitgebreid repertoire van geslaagde klussen. Het metaalbedrijf werkt al 45 jaar nauw samen met zijn klanten en produceert een ontzettend breed aanbod producten voor verscheidene markten die zijn gelieerd aan de metaalindustrie. Het bedrijf houdt al vierenhalf-decennia het hoofd boven water en dat niet alleen: het draait mee op het hoogste niveau op zowel nationaal als op internationaal niveau. Er wordt voor ieder product en elke applicatie weer een ander plan van aanpak geformuleerd. De kerntaken van het bedrijf zijn te categoriseren in engineering, poedercoating, assemblage, laserlassen, omkastingen en natuurlijk ook plaatbewerking.

Een slimme fabriek

BOZ Group mag met recht een ‘slimme fabriek’ worden genoemd. Hier zijn namelijk talloze robots actief die werkzaamheden uitvoeren als het zetten en lassen van platen. De robots worden aangestuurd door de vaklieden op de werkvloer, die behalve dat ze zelf kunnen lassen ook nog eens verstand hebben van programmeren. Elk van de collega’s heeft namelijk een cursus gevolgd om zich het programmeren eigen te maken. Zo hebben zij expertise op meer dan één vlak. Er worden lessen getrokken uit het verleden, maar de focus blijkt altijd op de toekomst gericht: daar is het immers te doen. In de hightech wereld kan het metaalbedrijf niet achterblijven. Het resultaat is een gestroomlijnd productieproces, waarbij resultaat voorop staat.

Gedegen advies

Bij het professionele metaalbedrijf dat hierboven is beschreven, rekent u altijd op maatwerk van de hoogste kwaliteit. Ook krijgt u eerlijk en gedegen advies. Er wordt voor u geprobeerd het onderste uit de kan te halen, maar zonder dat het bedrijf zichzelf in de voet schiet. Er is niets mis met het hebben van ambitie, maar uiteindelijk dient een plan wel te realiseren te zijn.

https://bozgroup.nl/