High Flyers Terriers
Image default
Dienstverlening

Een waardebepaling aanvragen voor het verzekeren van uw pand in Almere

Als VvE-bestuurder is het van belang om de juiste verzekeringen af te sluiten voor het pand dat u beheert. De aansprakelijkheids- en de opstalverzekering zijn in ieder geval verplicht. De aansprakelijkheidsverzekering verzekert uw VvE tegen schade aan derden die door het pand veroorzaakt wordt. Loopt uw pand schade op aan de gemeenschappelijke ruimtes of aan de buitenkant, bijvoorbeeld door brand, storm of blikseminslag? Dan doet u een beroep op de opstalverzekering. In sommige gevallen is het aanvragen van een waardebepaling nodig voor het aanvragen van deze verzekering voor uw pand – VVEBeterverzekerd in Almere helpt u hier graag bij. Lees snel verder voor meer informatie over de waardebepaling en hoe u deze aanvraagt!

Wat is een waardebepaling en waarom is deze nodig voor een opstalverzekering?

Het aanvragen van een waardebepaling voor uw pand is eenvoudig geregeld bij VVEBeterverzekerd, een gespecialiseerd verzekeringskantoor in Almere. Op de website van dit kantoor vult u een aantal gegevens in. Vervolgens brengt het team u in contact met een deskundige taxateur die de huidige verkoopwaarde van het pand vaststelt. Een aantal factoren zijn van invloed op deze bepaling. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, de staat en de grootte van het pand, maar ook de huidige huizenprijzen op de markt. De waardebepaling is nodig wanneer een ingevulde herbouwwaardemeter niet toereikend is. Dit is het geval bij sommige verzekeringsmaatschappijen of wanneer het een pand betreft dat niet bestemd is voor particulier gebruik. Met de waardebepaling verzekert u uw pand vervolgens voor de juiste waarde.

Ontdek alle diensten van deze verzekeringsspecialist

Een waardbepaling aanvragen in Almere: het is zo geregeld bij VVEBeterverzekerd. Bezoek hiervoor de website, waar u ook meer informatie vindt over de overige diensten. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij het afsluiten van de juiste verzekeringen, begeleiding bij het afhandelen van schade en uitstekende service bij het samenstellen van een jaarrekening. Heeft u nog vragen? Dan helpt het vaste team u graag verder!

https://www.vvebeterverzekerd.nl/