High Flyers Terriers
Auto's en Motoren

Private lease biedt financieel overzicht

Prive een auto leasen biedt financiële overzichtelijkheid

Denk je nog steeds dat een auto leasen alleen maar voor zakelijke autorijders bedoeld is? Dan heb je het absoluut mis, want ook prive een auto leasen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Net als zakelijke leasers, kunnen mensen die voor privé leasen kiezen van allerlei verschillende voordelen profiteren.

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je elke maand een vast bedrag betaalt om van je geleasede voertuig gebruik te kunnen maken, zodat je wat dat betreft nooit meer voor grote financiële verrassingen komt te staan. In de leaseprijs zitten namelijk niet alleen maar de afschrijving plus bijbehorende rente van de geleasede auto verwerkt, maar ook praktische zaken als een all-risk verzekering en de wegenbelasting.

Kies je voor private lease dan hoef je je ook nooit meer zorgen te maken over eventuele hoge reparatiekosten als er onverhoopt iets aan je wagen stuk gaat, want ook die kostenpost wordt door je maandelijkse leasebetaling volledig afgedekt. Kortom, de enige aanvullende kosten waar je bij het privé leasen mee geconfronteerd wordt, zijn de kosten voor je brandstof op het moment dat je moet tanken.

Private lease kan zeer eenvoudig

Vanzelfsprekend zijn alle voordelen die hierboven genoemd worden ook van toepassing als je prive least via XLEasy. Daar komt bij dat je bij de start van je contract gegarandeerd over een volledig nieuwe auto kunt beschikken. De bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al, maar voor alle duidelijkheid melden we het.

Het leasen van een privéauto via XLEasy is super eenvoudig. Er wordt namelijk helemaal niet moeilijk gedaan op het gebied van te betalen borgsommen, want daar doet dit leasebedrijf niet aan.

Daarnaast is de onderneming heel erg flexibel in de leeftijd van haar leaserijders. Zo wordt er geen maximum leeftijd voor private lease gerekent. Het maakt niet uit of je nu 18 of 65+ bent, als blijkt dat je zonder problemen aan de financiële verplichtingen van je maandelijkse leasebedrag kunt voldoen is de deal eigenlijk al rond.

Prive een auto leasen is dus heel erg makkelijk en levert je tijdens je leaseperiode gegarandeerd jarenlang zorgeloos rijplezier op.