High Flyers Terriers
Image default
Groothandel

Verschillende voordelen van het gebruik van LED-paneelverlichting:

LED-verlichting is op dit moment enorm populair aan het worden. Deze innovatieve verlichting wordt niet alleen in bedrijfspanden maar ook in veel woningen geïnstalleerd. Heeft u interesse in het plaatsen van LED verlichting dan kunt u deze inkopen bij een ledpaneelgroothandel. Veel mensen vervangen hun verouderde tl-plafondlamp door led-paneelverlichting. Ze beseffen dat het gebruik van LED-paneelverlichting voordeliger is dan het gebruik van andere soorten verlichting. LED-verlichting biedt betere verlichting, flexibel ontwerp en energie-efficiëntie. Daarnaast heeft LED verlichting een langere gebruiksduur en diverse kleurmogelijkheden. Twijfelt u nog om LED-verlichting in uw woning of bedrijfspand te gebruiken? Bekijk hieronder een aantal voordelen van het gebruik van LED paneelverlichting.

LED-paneelverlichting is duurzaam

Het belangrijkste voordeel van LED-paneelverlichting is de lange levensduur. LED-verlichting kan tot 100.000 uur meegaan. Als je hem acht uur per dag gebruikt, betekent dit dat de levensduur 27 jaar is. Zo hoef je hem niet vaak te vervangen. Bovendien is LED-verlichting anders dan andere gloeilampen. LED-verlichting zal niet doorbranden. Ze zullen niet direct stoppen met werken. Deze verlichting straalt gedurende een lange periode minder energie uit. Het kan er dus minder helder uitzien. In deze toestand kunt u uw LED-lamp vervangen. LED-paneelverlichting is ook duurzaam omdat het bestand is tegen alle omstandigheden. Het is dus ook geschikt voor een buitenverlichtingssysteem.

Geweldige energie-efficiëntie

Wilt u besparen op uw elektriciteitsrekening? U moet overwegen om uw bestaande verlichtingsarmaturen te vervangen door LED-paneelverlichting. LED’s zijn de meest efficiënte manier om uw huis en kantoor te verlichten. Vergeleken met gloeilampen en traditionele verlichting heeft LED-verlichting een energie-efficiëntie van 80%. Leds kunnen dus 80% van het elektriciteitsvermogen omzetten in licht. Dan gaat 20% van de energie verloren als warmte. Vanwege de energiezuinigheid wordt LED-verlichting vaak gebruikt in commerciële en industriële gebouwen zoals kantoren, fabrieken en winkels.

Milieuvriendelijk

LED-verlichting is een groene technologie omdat het milieuvriendelijk is. Het gebruikt geen kwik en produceert geen straling. Het is vrij van giftige stoffen. Het wordt dus veilig voor mens en milieu. Ook het fabricageproces van deze verlichting veroorzaakt geen vervuiling. Het materiaal in led-verlichting is recyclebaar. Zo kunt u een bijdrage leveren aan het verkleinen van de CO2-voetafdruk. Daarnaast straalt LED verlichting geen UV-stralen uit dus goed voor mens en materiaal die gevoelig zijn voor UV-stralen.