High Flyers Terriers
Image default
Groothandel

Zorg dat je goed voorbereid bent op brand door een schuimblusser te kopen

Er zijn weinig dingen zo verwoestend als vuur. Toch is het overal: het is een hoeksteen van menselijke technologie, al dan niet in elektrische vorm, je vindt het in de kern van de aarde, in vulkanen en in de vlammen van de zon die de aarde verwarmt. Vuur geeft leven, maar het bedreigt het leven ook. Brand is een groot gevaar voor je kantooromgeving. Wanneer er brand ontstaat, dan moet je deze rap zien te blussen, voor het vuur om zich heen grijpt. Het laatste dat je wilt is dat er een heuse vlammenzee ontstaat en het kantoorgebouw ontruimd moet worden. Let allereerst goed op de aanwezigheid van (licht) ontvlambare materialen, stel een evacuatieplan op en bescherm jezelf door het kopen van een schuimblusser bij een specialist als Veiligheid Centraal.

Een ruim aanbod blussers

Jezelf voorbereiden op brand is noodzakelijk. Brand kan overal en altijd ontstaan, zelfs al neem je alle regels wat betreft brandveiligheid in acht. Er kunnen verschillende soorten branden ontstaan. De meeste beginnende brandjes zijn te blussen met een schuimblusser. Je schuimblusser kopen doe je online, onder meer Veiligheid Centraal. De brandblusser die je in huis haalt, beschermt je bij de meeste soorten brand. Met het schuim in de blusser wordt een witte schuimdeken gevormd, die het brandende materiaal volledig verstikt. Dat houdt in dat er geen zuurstof bij de vlam kan komen, waardoor deze als vanzelf ‘als een kaars’ uitgaat. Let er wel op dat je met een schuimblusser geen vet- of oliebrandjes kunt blussen. Hiervoor heb je andere blusmethodes nodig, zoals bijvoorbeeld een blusdeken.

Schakel deze experts in voor het ophangen van de blusser

Bestel je een schuimblusser bij deze specialist, dan wordt deze in een paar werkdagen bezorgd. Dat betekent dat je hem al heel snel kunt plaatsen. Nog beter is je blusser te laten plaatsen. Je kunt een schuimblusser combineren met onder meer een poeder- of sprayblusser. Je schuimblusser kopen, of meerdere schuimblusser kopen, valt goed te combineren met de aankoop van die producten.

https://www.veiligheidcentraal.nl/