High Flyers Terriers
Image default
Groothandel

Door onthardingszout nooit meer kalkaanslag in uw machine

Kalk of hard water in machines is erg vervelend. De machines kunnen dan verstopt raken en minder goed gaan werken. Om dit op te lossen kunt u onthardingszout gebruiken. Dit zout onthardt het water waardoor er minder kalk zal ontstaan in uw machines. Door regelmatig onthardingszout te gebruiken, zullen machines langer meegaan en langer een beter resultaat leveren.

Kalkaanslag oplossen én voorkomen

Kalk ontstaat wanneer er hard water door machines stroomt. Dit harde water bevat veel calcium wat in de machine leidt tot kalkaanslag. Aan hard water is niets te doen, maar kalkaanslag kan wel voorkomen worden. Door het gebruik van een ontharder in machines zal het water minder hard worden waardoor er ook minder kalkaanslag ontstaat. De machines werken daarna weer als nieuw. Bij H. van Namen B.V. kunt u snel en gemakkelijk onthardingszout voor persoonlijk en industrieel gebruik bestellen. Het zout is verkrijgbaar in verpakkingen van 10 of 25 kilogram. Het zout dat verkrijgbaar is bij H. van Namen B.V is van een hoogwaardige kwaliteit. Het bestaat voor meer dan 99% uit puur zout. Hier worden geen extra stoffen meer aan toegevoegd.

Brede toepassing

Onthardingszout is inzetbaar voor verschillende soorten machines of leidingen. Zowel voor thuisgebruik als voor de industriële sector is het geschikt voor machines. Doordat er geen schadelijke stoffen aan het zout toegevoegd zijn, mag de ontharder ook gebruikt worden voor machines in de voedselindustrie. De voordelen hiervan zijn dat leidingen minder snel verstopt raken en dus een betere kwaliteit leveren.

Nu onthardingszout aanschaffen?

Onthardingszout is eenvoudig online te bestellen via H. van Namen B.V. Hier is het mogelijk om grote of kleinere hoeveelheden aan te schaffen. De gewenste producten worden dan zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. Als u nog vragen heeft over het zout, kunt u natuurlijk eerst contact opnemen met het bedrijf. Die zullen u dan helpen om de juiste keuze te maken.

https://www.vannamen.nl/