High Flyers Terriers
Image default
Onderwijs

Zelfstandig oefenmateriaal voor spelling bestellen

Laat kinderen zelfstandig kennis maken met taal, spelling en woordenschat door een werkboekje en ander oefenmateriaal te bestellen bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. In het online assortiment van deze gespecialiseerde uitgeverij vind je lesmateriaal voor ieder niveau op de basisschool, in verschillende vakgebieden. Het perfecte oefenmateriaal voor spelling op het juiste niveau, kun je eenvoudig en snel bestellen via de webshop van deze specialist.

Kinderen leren op hun eigen tempo

Laat kinderen kennis maken met taal, woordenschat en spelling op hun eigen tempo. Dankzij de werkboeken voor spelling kunnen kinderen zich ontwikkelen op dit gebied op eigen kracht en met weinig instructie. Voordat je bestelt, kun je een aantal pagina’s van de werkboeken inzien. Hierdoor weet je zeker of het oefenmateriaal voor spelling dat je wilt bestellen, naadloos aansluit bij het niveau van de kinderen. In het assortiment vind je ook zelfstandige werkboeken op alle niveaus voor andere vakgebieden, zoals aardrijkskunde, geschiedenis en rekenen.

Leuk leren dankzij deze werkboeken

Dankzij de werkboeken van deze educatieve uitgeverij kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met spelling. Door middel van leuke puzzels, afbeeldingen en kaarten leren jonge kinderen kennis maken met letters en woorden. Kinderen uit de bovenbouw ontwikkelen zich op het gebied van spelling door uitdagende taalraadsels op te lossen. Ontdek het uitgebreide assortiment van deze expert om het perfecte oefenmateriaal voor spelling te bestellen voor jouw lessen. Probeer eerst een proefpakket om te zien of het lesmateriaal voldoet aan de behoefte van jouw klas.

Probeer een proefpakket

Kinderen kunnen dankzij leuk en leerzaam oefenmateriaal zich op een zelfstandige manier ontwikkelen op het gebied van taal, spelling en woordenschat. Wil jij oefenmateriaal voor spelling of andere vakgebieden bestellen? Per titel kun je enkele pagina’s van het werkboek inzien, zodat je zeker weet of het geschikt is voor jouw les. Indien je vragen hebt aan deze uitgeverij, kun je via de webshop van deze uitgeverij contact opnemen. Zij helpen jou graag verder.

https://www.kinheim.com/