High Flyers Terriers
Gezondheid

De beste facings in het buitenland!

Bent u niet tevreden over uw gebit en overweegt u facings te laten plaatsen in het buitenland? Wacht dat niet langer en neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en advies!

Waarom facings?

Facings zijn erg handig om meerdere redenen. Zo kunnen facings bepaalde spleetjes tussen de tanden opvullen. Daarnaast kunnen facings hoekjes in de tanden die zijn afgebroken repareren. Ook kunnen facings tanden die verkleurd zijn, door bijvoorbeeld roken, koffie drinken of door tandplaque, weer volledig op kleur brengen. Tot slot kunnen facings tanden die scheef staan laten verbergen en zorgen voor een mooie rechte uitstraling van het gebit.

Wat zijn facings?

Facings zijn gemaakt van porselein of composiet. De facings in het buitenland zijn dunne plaatjes die over uw normale gebit worden geplaatst. De vorm van de plaatjes zijn afhankelijk van uw gebit. Deze worden aangepast aan de vorm van uw huidige gebit en ze zien er daarom erg natuurlijk uit. U kunt er voor kiezen om meerdere facings in uw gebit te plaatsen of slechts één of een paar. Facings blijven jarenlang zitten. Het is daarom een investering voor in de toekomst. Wel zijn facings die zijn gemaakt van porselein duurder dan facings van composiet. Het is wel afhankelijk van de levensstijl van een persoon hoe lang de facings meegaan. Zo gaan de facings van iemand die tandenknarst of nagelbijt minder lang mee dan de facings van iemand die dit niet doet.

Waarom in het buitenland

Facings zijn in Nederland erg duur. Veel mensen reizen daarom af naar het buitenland om daar facings te laten plaatsen. Dit is natuurlijk erg slim, omdat het veel goedkoper is. Wat veel mensen niet weten is dat de kwaliteit van de facings in het buitenland bijna net zo goed is als in Nederland. Bent u geïnteresseerd om facings in het buitenland te laten zetten? Neem dan contact op met de kliniek!