High Flyers Terriers
Image default
Bedrijven

Een proteine shake om aan te komen

Je wil al een tijdje wat aankomen, maar toch lukt het niet helemaal. Je probeert van alles, maar niks lijkt te werken. Wist je dat je ook een proteine shake aankomen hebt? Met deze proteine shake voor aankomen lukt het je misschien wel. Je kunt er ook voor kiezen om eens een mass gainer of een weight gainer te gebruiken. Deze zijn niet per se om aan te komen, maar kunnen je wel helpen om spieren op te bouwen. Toch kan aankomen hier ook mee. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

 

Waarom?

Als je gebruik maakt van een weight gainer dan is dat dus een goede optie om aan te komen. Je krijgt meer kilocalorien binnen. Als je vervolgens gaat sporten dan heeft dit meer effect en zal het resultaat sneller te zien zijn. Je krijgt bovendien ook nog eens sneller en effectiever spieren door deze weight gain. Je kunt hier dus meerdere dingen mee. Combineer deze gainer met een ander supplement zoals de eiwitshake om nog meer resultaat te behalen.

 

Wanneer?

Er is geen specifiek tijdstip wanneer je de weight gainer moet nemen. Voor iedereen is het anders wat een fijne tijd is. Mensen die fanatiek sporten die willen de gainer het liefst meteen na het sporten nemen, terwijl andere mensen deze liever in de avond nemen. Het maakt voor de werking ook niet uit wanneer je deze pakt. Wat wel belangrijk is, is de goede hoeveelheid. Als je deze dagelijks binnen krijgt dan zie je ook sneller resultaat whey-kprotein an ook een handig hulpmiddel zijn om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Verwerk het in een lekkere shake of maaltijd en je krijgt gegarandeerd als je stoffen binnen!

 

Voordelen

De shake kent dus een aantal voordelen. Je komt gezond aan, je weet namelijk dat je geen rommel binnen krijgt. Daarnaast heeft de gainer hoogwaardige eiwitten, veel calorieën en bevordert het aankomen en spiergroei. Extra bonus is ook nog eens dat er vitaminen in zitten.

 

https://kossonutrition.nl/product/beest-worden-weight-gainer/