High Flyers Terriers
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een partij om een monument te restaureren?

Ben je op zoek naar een bedrijf om je monument te restaureren? Bij Bouwbedrijf Quant uit Zeeland (Zierikzee) ben je aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van zowel nieuwbouw als verbouw, restauratie en renovatie, en is in de ruime omgeving van Zierikzee actief. Aan het roer van het familiebedrijf, dat van vader op zoon overgedragen is, staat jarenlange ervaring. Alleen de allerbeste professionals zijn hier werkzaam. Dit bedrijf staat sinds 1919 garant voor duurzaamheid, communicatie en de allerbeste kwaliteit. Dat betekent meer dan 100 jaar aan ervaring waar klanten op kunnen steunen. Op zoek naar de beste partij om een monument te restaureren? Zoek dan niet verder.

Wie staat aan het roer in Zeeland?

Momenteel mag Dick Quant zich de eigenaar noemen van het bouwbedrijf dat in 1919 werd opgericht. Het was zijn grootvader Dingeman Quant die de eerste grootmeester Quant was. Inmiddels ligt het stokje bij de derde generatie en is er alweer een vierde generatie in de maak die in de toekomst als magnaat van het bouwimperium Quant aangewezen gaat worden. Overweeg je bij Bouwbedrijf Quant een monument te restaureren? Hou dan in je achterhoofd dat het bedrijf zelf inmiddels ook een monument is, maar nog precies weet hoe het relevant en bij de tijd moet blijven. Renoveren draait uiteindelijk allemaal om het herstel van een pand of monument naar zijn oorspronkelijke functie. Daarbij wordt zowel gekeken naar functionaliteit als schoonheid. De elementen vloeien samen tot één onweerstaanbaar geheel.

De kracht van renovatie

Renoveren is een uitdaging. Het is namelijk een heel andere tak van sport dan nieuwbouw: iets vanaf de grond opbouwen. Bij renoveren ben je veel meer bezig met het herstellen van een gebouw in zijn originele functie. Een monument restaureren houdt in dat je het gebouw van een nieuw jasje voorziet, maar tegelijkertijd in zijn oude functie herstelt. Oud is in feite nieuw.

https://www.bouwbedrijfquant.nl/