High Flyers Terriers
Recreation / Pets

Een energieke en gezonde hond dankzij natuurlijk geperste hondenvoeding

Al duizenden jaren bestaat er een bijzondere band tussen mens en hond. Niet voor niets is ‘de hond is je beste vriend’ een bekende uitdrukking. Bij de verzorging van je huisdier wil je natuurlijk de allerbeste voeding. De keuze voor de juiste hondenvoeding kan door het enorme aanbod wel eens lastig zijn. Het blijkt dat je huisdier het gezondste eten binnenkrijgt met natuurlijk geperste hondenvoeding.

Een gezond en actief huisdier

Honden zijn actieve dieren. Voeding is ontzettend belangrijk als je er voor wil zorgen dat je hond gezond en fit blijft. Een hond die goed eet heeft energie voor tien en een prachtig glanzende vacht. Het is verstandig om als baas te kijken welk soort hondenvoer en hondenkoekjes (snacks) het beste past.

Natuurlijk geperste hondenvoeding

Bij kwalitatief goed hondenvoer draait het onder andere om de juiste samenstelling, grondstoffen, verteerbaarheid en houdbaarheid. Door de bijzondere bereiding bevat natuurlijk geperste hondenvoer essentiële eiwitten en Omega 3 en 6 vetzuren. Deze brokken worden namelijk koud geperst. Het gevolg is dat er geen lucht in de brokken zit, in tegenstelling tot gewone hondenbrokken. De geperste brok valt in de maag uiteen, waardoor de maag van de hond minder belast wordt. Ook gaan op deze manier goede voedingstoffen niet verloren.

Prijs

Natuurlijk geperste hondenvoeding is duurder dan gewone hondenvoeding. Toch is het prijsverschil minder groot dan je in eerste instantie denkt. Goedkoop hondenvoer moet namelijk meer gegeven worden, waardoor de prijs snel kan oplopen. Bovendien krijgt de hond door slecht hondenvoer sneller gezondheidsproblemen. Een slechte vacht en diarree zijn geen uitzondering. Uiteindelijk is zowel het baasje als de hond met natuurlijk geperste hondenvoeding beter uit.

 

http://www.gezondhondenvoer.com/