High Flyers Terriers
Recreation / Pets

In de wolken zijn van jouw nieuwe kapsel

Een goede kapper vinden, kan uitlopen op een hele zoektocht. Als man vind je dat de ene kapster te vrouwelijk knipt, terwijl de ander niet weet te voldoen aan jouw wensen en eisen. Stad en land heb je inmiddels afgezocht, maar geen enkele kapper lijkt de balans te kunnen vinden tussen lang en kort knippen. Ineens stuit je dan op de website van One Kappers, waardoor er een wereld voor je open lijkt te gaan. Een unieke behandeling, waarin jij centraal staat, is het uitgangspunt van deze hairdresser delft. Zou deze kapsalon in delft een einde maken aan jouw queeste naar de ideale kapper?

One Kappers delft begrijpt als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om niet door de juiste kapper geknipt te worden. Door de professionele trainingen en opleidingen die onze kappers gevolgd hebben, is hier daarom geen sprake meer van. Wij kennen de kneepjes van het vak en weten precies welk kapsel het beste bij jou past. Voorafgaand aan de behandeling houden we om die reden een uitgebreid gesprek over jouw wensen, eisen en vragen. Daarnaast geven wij jou advies over een kapsel dat past bij jouw hoofdvorm en gezicht, zodat je straks weer blij wordt van je nieuwe coupe. Na dit uitvoerige gesprek beginnen wij daadwerkelijk aan de behandeling. Deze start met een wasbeurt, die ons direct inzicht geeft in de zwaartepunten van jouw haar en de manier waarop je haar valt. Hoewel je verwacht dat de knipbeurt zelf het beste van de behandeling is, zijn wij erachter gekomen dat voor velen de behandeling pas compleet is als alle kleine haartjes eruit gewassen worden. Hierbij krijg je ook meteen een geweldige hoofdhuidmassage.

Ben jij al helemaal in de wolken bij het horen over deze behandeling? Aarzel dan niet om een afspraak in te plannen bij One Kappers in Delft!

https://www.onekappers.nl/