High Flyers Terriers
Bedrijven

Een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen: het belang van schone lucht

De continue toevoer van frisse, schone lucht is een van de belangrijkste onderdelen van een gezonde werkplek. Schone lucht zorgt er namelijk voor dat u en uw medewerkers zich beter kunnen concentreren en zich productiever en fitter voelen. Bovendien zorgt het voor minder ziekteverzuim op de werkvloer. Om de lucht optimaal te reinigen, doet u er goed aan om een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen. De HEPA-luchtzuiveraars uit het aanbod van Faton Health zijn bewezen effectief en verwijderen 99,95% van de schadelijke deeltjes uit de lucht. Laat u persoonlijk adviseren over het meest geschikte systeem!

Voor elke werkplek een geschikt luchtzuiveringsapparaat

Voor elke werkplek kunt u bij deze aanbieder een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen. Er zijn een aantal factoren van invloed op welk systeem het meest geschikt is, namelijk:

  • Openbare en besloten ruimtes: is er een doorstroom van verschillende bezoekers (zoals in een winkelpand of ziekenhuis) of zijn er meestal dezelfde medewerkers aanwezig (zoals in kleine kantoren)?
  • De grootte van de ruimte: hoeveel vierkante meters telt de ruimte en hoe hoog zijn de plafonds?
  • De mate van vervuiling: gaat het om weinig vervuiling en heeft u bijna geen last van nare, muffe geuren of is de ruimte juist sterk vervuild?

Bovenstaande factoren bepalen of u een luchtzuiveraar met actieve of passieve reiniging uit het aanbod nodig heeft. Bij kleine, besloten ruimtes volstaan in veel gevallen de systemen met passieve reiniging uit de Home & Small Business Line. Voor overige ruimtes is de Professional Line vaak een betere keuze.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u niet zeker welke professionele luchtreiniger met HEPA-filter u het best kunt kopen? Neem dan contact op met Faton Health via de contactgegevens op de website. Deze specialist zal u dan meer vertellen over de mogelijkheden en u persoonlijk adviseren. Zo weet u zeker dat de lucht in uw kantoorpand of bedrijfsruimte optimaal gezuiverd wordt!