High Flyers Terriers
Recreation / Pets

De voordelen van een draadloze achteruitrijcamera

Tegenwoordig wordt er door landbouwers veel gebruik gemaakt van landbouwvoertuigen, zoals tractors, zaaiers en spuitmachines. Door de grootte van de voertuigen en machines, is het voor de bestuurder niet mogelijk om genoeg inzicht te hebben over wat er gebeurt. Het is van groot belang dat er goed zicht is rondom de machine voor de veiligheid. Om genoeg zicht te hebben, is het mogelijk om gebruik te maken van een achteruitrijcamera.

Van Zwitserland levert al jaren achteruitrijcamera’s voor landbouwmechanisatie. Zij werken samen met meerdere grote machinebouwers in binnen -en buitenland. Van Zwitserland biedt voor de agrarische sector schokbestendige, verwarmde camera’s zodat het systeem altijd functioneert. De kwalitatieve lcd-monitoren en robuuste bekabeling maken het compleet. Op het 7’’ kleuren monitor is het mogelijk om alles goed te zien en te horen wat er voor, achter of naast het voertuig gebeurt. Het beeld kan worden ingesteld op horizontale, verticale of spiegelbeeld weergave. De sterke camera met CCD lens en brede kijkhoek, van maar liefst 120 graden heeft 30 infrarood lampen zodat u nachtzicht heeft tot 15 meter. Hierdoor is de kans op een ongeluk of schade aan het voertuig vermindert en is er zicht.

Van Zwitserland heeft een professioneel team met eigen erkende en gecertificeerde monteurs die op vrijwel iedere locatie de camera kan monteren. Wanneer u zelf de kennis en mankracht in huis heeft voor de installatie, is het mogelijk om de draadloze achteruitrijcamera eenvoudig en direct online te bestellen. Wanneer u twijfelt en/of niet zeker bent van uw keuze, kunt u contact opnemen met de medewerkers. Zij zullen samen met u kijken wat voor uw machine de beste oplossing is.

Van Zwitserland BV is een specialist op het gebied van voertuigveiligheid voor verschillende soorten bedrijven. Zij produceren en leveren achteruitrijcamera systemen. Voor meer informatie over de diensten van dit bedrijf kunt u de website bekijken: www.vanzwitserland.nl

http://www.vanzwitserland.nl/vz-207w-pro-achteruitrijcamera-set-details/