High Flyers Terriers
Bedrijven

Een boktor in Leiden maakt vervelende gaten in het hout

Wanneer je te maken hebt met een boktor in Leiden dan heb je toch wel een groot probleem. De boktor zelf is niet eens het probleem van de schade die je ondervindt, maar het zorgt er wel voor dat er larven worden gelegd die zich om de beurt weer gangen weten te banen door het hout. De larven van de boktor in Leiden vullen zich simpelweg met het hout waar zij zich in bevinden en daarmee maken zij gaten in het hout. Natuurlijk moet je de larven bestrijden, maar de boktor in Leiden is de oorzaak van het gehele probleem en die moet dus ook worden aangepakt door de bestrijdingsdienst.

Hoe kom je erachter?

Wanneer je te maken hebt met een boktor in Leiden zie je overal resten van hout op de grond liggen. En ook kan je meerdere gaten in het hout ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien. Wanneer je dit constateert is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met de bestrijdingsdienst zodat zij de boktor in Leiden kunnen uitroeien en je niet nog meer klachten en hinder hier van gaat ondervinden. Gelukkig zijn de diensten vaak wel vierentwintig uren per dag en zeven dagen per week beschikbaar, omdat het een probleem is dat je iedere dag kunt vinden en je zo snel mogelijk wil en moet hebben opgelost. Door het uit te stellen tot na her weekend kan ernstige gevolgen hebben. 

Afspraak en plan

Als je gebeld hebt naar de bestrijding van de boktor in Leiden komt er een expert zo snel mogelijk jouw kant op om de situatie eens goed te gaan bekijken. Wanneer er een diagnose is gesteld en je weet waar je nou precies mee te maken hebt, zal de expert kiezen oor een manier om de boktor in Leiden te bestrijden. Dit plan wordt met je gedeeld en aan je uitgelegd. Het plan zal zo snel mogelijk in werking gaan zodat jij de boktor in Leiden niet meer hebt.