Gebak door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Gebak door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl besteld u ambachtelijk banket dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Een groot voordeel hier van is dat de ontvanger van de taart door de brievenbus niet thuis hoeft te zijn voor de levering. Brievenbusbanket.nl verpakt het ambachtelijk gebak erg goed zodat het lang vers blijft!

Verschillende soorten en maten gebak door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl heeft zorgvuldig verschillende soorten ambachtelijk banket ontwikkeld dat te bestellen is in verschillende maten brievenbus doosjes die door de brievenbus passen.

Soorten:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Kaneel Banket
  • Chocolade Banket

Kerst Specials:

Maten:

  • Normaal, één stuk ambachtelijk gebak passend in een A6-formaat brievenbus doosje.
  • Large, twee stuks ambachtelijk gebak passend in een A5-formaat brievenbus doosje.
  • Extra Large, vier stuks ambachtelijk gebak passend in een A4-formaat brievenbus doosje.

Ook is het de mogelijkheid om uw taart door de brievenbus te combineren in de grotere maten brievenbus doosjes, dit noemt brievenbusbanket.nl een combinatiebox. Dit betekend dat u wel tot vier verschillende soorten brievenbustaart in hetzelfde doosje kan ontvangen of versturen.

Zakelijk Bestellen

Thuiswerken

Een groot deel van Nederland werkt momenteel thuis door de maatregelen vanwege het corona virus. Doordat uw personeel of collega’s thuiswerken missen ze een groot sociaal vlak dat normaal op de werkvloer dagelijks aanwezig was.

Geef een brievenbustaart als geschenk aan uw personeel of collega’s met een persoonlijke boodschap toegevoegd. Uit ervaring kan brievenbusbanket.nl u verzekeren dat dit erg gewaardeerd wordt en meerdere bedrijven u al voor gingen met deze dienst.

Zakelijke orders

Voor grotere zakelijke orders kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl zodat er een passende offerte voor u gemaakt kan worden.

U kunt ook meerdere optie’s aanvragen mits er genoeg tijd beschikbaar is, zo kunt u brievenbus doosjes met eigen logo bestellen of bijvoorbeeld ansichtkaartjes in huisstijl van uw bedrijf tg

https://www.brievenbusbanket.nl/

Related Post