High Flyers Terriers
Recreation / Pets

Tips voor borsten

Je hoort ze soms wel van vriendinnen, hacks om je borsten groter te laten lijken doormiddel van bepaalde dingen. Maar wat helpt nou echt, en wat kan je beter niet doen.

Het is in principe heel simpel, door het dragen van de juiste kleding en bh’s kom je al een heel stuk verder. Draag absoluut niet te kleine bh’s, je zal dan lijken of je grotere borsten hebt maar op den duur is het slecht voor je borsten, houding en het ziet er raar uit. Draag ook weer niet te grote borsten, dan worden je borsten niet goed genoeg ondersteund, en kunnen ze sneller gaan hangen. Daarnaast kan je bepaalde kleding aantrekken zodat het lijkt dat je grotere borsten hebt. Zo helpt een V-hals je wel bij het slanker lijken maar absoluut niet bij het creëren van een optisch volle boezem. Wat wel helpt is een crop top of een turtle-neck. Bij deze shirts trek je alle aandacht naar je borsten waar ze geaccentueerd worden. Daarnaast helpen ruches, franjes of horizontale strepen je ook om je borsten groter doen laten lijken.

Wat je ook kan doen is het bevestigen van een veiligheidsspeld aan de twee cups van je bh. Pas wel op bij borsten groter dan een B-cup kan het zijn dat de veiligheidsspeld los springt omdat er te veel spanning op staat. Wanneer je dit trucje gaat uitvoeren zal je zien dat je borsten groter lijken doordat ze dichter bij elkaar zijn.

Er bestaat ook een maximizer, het is een soort topje die je over je bh doet, waardoor het strakker word en je borsten dus een beetje gedrukt worden waardoor er meer decolleté ontstaat. Hij is echt bijna overal te verkrijgen, als alternatief kan je ook een gewoon strak topje aan trekken. Een goede sport bh in de sportschool is ook essentieel. Ook al heb je niet zo veel, het is slecht om te sporten met een normale bh. Je borsten gaan alle kanten op terwijl ze zo veel ondersteuning nodig hebben. Maar een sport bh over je gewone bh is ook echt een aanrader, op deze manier maximaliseer je ook je borsten doordat ze wat meer gedrukt worden.

Ben je toch niet zo tevreden over deze tips en hacks, dan zou je kunnen overwegen om een borstvergroting laten doen. Doe van te voren wel altijd voldoende research naar de borstvergroting informatie. En bekijk altijd de resultaten en ervaringen van de desbetreffende kliniek.

 

http://www.faceland.nl