High Flyers Terriers
Recreation / Pets

Vespa 2016

Elk jaar brengt Vespa een nieuwe scooter op de markt. Soms is dat een compleet nieuw model, soms is het een nieuw type binnen een bestaande lijn scooters. De Vespa 2016 aanvulling op de Primavera lijn is heel bijzonder en zal ongetwijfeld weer verkooprecords breken. Deze Vespa Primavera Special 70 SETTANTESIMO blikt terug op 70 jaar Vespa historie.

 

Vespa 2016 Primavera Special 70

In 1946 werd de eerste Vespa scooter gemaakt. De onderdelen kwamen deels uit de vliegtuigbouw. Denk aan het plaatstaal om de overkapping te maken. Bij het Vespa 2016 model zien we nog steeds een overkapping van plaatstaal die net zo degelijk is als vroeger. Dit jaar wordt de kap voorzien van de twee kleuren die 70 jaar geleden ook gebruikt werden. Als eerste is er de Azzurro, een mooie turquoise kleur. De Grigio Titanio is een luxe grijze variant die wat neutraler oogt maar toch op zal vallen. De velgen zijn ook onder handen genomen met kleuren die perfect aansluiten op de rest van de scooter.

 

Vespa 2016 Primavera in beperkte oplage

De Vespa Primavera is al sinds 2014 in het assortiment, elk jaar worden er subtiele wijzigingen in het model doorgevoerd. In de Vespa 2016 editie is er sprake van een echt afwijkend model ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van Vespa. Dit type zal in een beperkte oplage worden geproduceerd, daarom kun je beter niet te lang wachten met de aanschaf van deze bijzondere Special 70 SETTANTESIMO want op = op!

 

Dezelfde kwaliteit in de Vespa 2016 editie

De Vespa Primavera heeft een aantal technologische vernieuwingen doorgevoerd ten opzichte van de voorganger, de Vespa LX. Zo zijn de remkabels van gevlochten draadstaal, dat geeft een hogere remdruk wat de veiligheid ten goede komt. De snelheidsmeter heeft een elektronische overdracht waarmee het een stuk nauwkeurig werkt dan voorheen. Het dashboardkastje is eenvoudig te openen door de sleutel in het contact in te drukken. Het zijn dat soort details die de Vespa 2016 weer tot een groot succes zullen maken.

 

Kijk snel in de webwinkel voor de Vespa 2016 Primavera Special 70 SETTANTESIMO en wordt ook verliefd op deze prachtige scooter die 70 jaar scooter historie samenbrengt in een model dat nu al legendarisch genoemd mag worden.