High Flyers Terriers
Bedrijven

Dit is wat een goed incassobureau doet

Wat een goed incassobureau onderscheidt van alle andere incassobureaus is de aanpak van het bureau. Bij geldproblemen met uw klanten waarbij betalingen niet meer volbracht worden, kan dit veel kopzorgen geven. Dit zijn de risico’s die bij het ondernemerschap horen. Een groot risico wanneer u hierdoor ook niet meer instaat bent om uw normale lasten te betalen. Het is dus belangrijk dat er gekeken wordt naar een goede oplossing waarbij uw klanten betalen en u er zelf geen hinder van ondervindt. Hiervoor kunt u bij ons terecht want dat doet goed incassobureau.

Wat een goed incassobureau

Bij ons kunt u terecht met wat een goed incassobureau voor staat: eerlijkheid en resultaatgericht werken. Transparante communicatie met onze klanten en een proactieve handeling helpen ons daarbij om alles voor elkaar te krijgen. Dit onderscheid ons van alle andere incassobureaus.  Wij werken graag met u mee tijdens het hele proces, maar zijn ook mogelijk om kleine aanvragen te doen zoals uw klanten alleen maar wijzen op een laatste betalingskomst zonder dat het incassobureau ingeschakeld wordt.

Wij proberen alles te regelen, maar zal het ook voor kunnen komen dat de debiteur niets loslaat. Wij zullen in zo’n situatie met u in contact gaan en toestemming vragen voor het starten van het gerechtelijke traject. Daarom hanteren wij de service dat u niet voor onze diensten hoeft te betalen wanneer het ons niet gelukt is om het geld te krijgen.  Wat een goed incassobureau nog meer doet is het aanbieden van een pre-incasso om uw klanten te waarschuwen, een credit management, een bezoek aan de debiteur en een minnelijke incasso.

Wanneer u ons inschakelt als incassobureau krijgt u te maken met een vast aanspreekpunt en krijgt u gegarandeerd meteen uw geld wanneer wij het geld hebben gekregen van uw klanten. Wij antwoorden graag uw eventuele vragen op onze site of via een telefoongesprek. Dit is wat een goed incassobureau doet voor haar klanten.