High Flyers Terriers
Bedrijven

Hoeveel risico loop ik bij geld investeren in een vakantiewoning?

Veel mensen zijn huiverig om te beleggen. Ze zijn bang hun inleg te verliezen. Geld dat veilig op de bank staat blijft immers van de eigenaar. Maar dat is niet meer helemaal waar. Als u een flink vermogen heeft dan betaalt u daarvoor negatieve rente. Daar komt bij dat u niet of nauwelijks nog rente ontvangt. Dan is geld investeren misschien toch het overwegen waard. U kunt bijvoorbeeld investeren in vastgoed in zowel Nederland als daarbuiten. Maar ook daar zitten weer risico’s aan. Tenzij u besluit om te investeren in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed. Dan investeert u zonder risico.

Uw eigen huis in Frankrijk, maar dan zonder zorgen

Droomt u van uw eigen huis in Frankrijk, maar wilt u liever niet de rompslomp van onderhoud aan een eigen huis in het buitenland? U kunt investeren in vastgoed zonder risico. Koop een vakantiehuis via Center Parcs Vastgoed. Hierin kunt u uw eigen geld investeren zonder risico. U wordt eigenaar van de woning, maar Center Parcs Vastgoed zorgt voor verhuur, het onderhoud, reparaties en andere zaken. U heeft er dus geen omkijken naar. Het enige wat u hoeft te doen is het jaarlijkse rendement te incasseren. U kunt uiteraard ook zelf gebruikmaken van de woning. Dit dient u dan wel tijdig te melden, zodat hiermee rekening kan worden gehouden bij het boeken van huurders. Zo profiteert u op meerdere manieren van uw investering.

Kies voor een veilige investering met hoog rendement

Wilt u geen risico lopen bij het investeren van geld in vastgoed? Kies dan voor een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed. Op de website ziet u welke projecten op dit moment beschikbaar zijn. Hierin kunt u geld investeren door een vakantiewoning of appartement te kopen. U ontvangt vervolgens alle informatie over de woning en bent uiteraard vrij om deze ter plaatse te komen bekijken. De vakantiewoningen en appartementen liggen op aantrekkelijke parken met prima voorzieningen voor vakantiegangers.