High Flyers Terriers
Image default
Dienstverlening

De beste borduurstudio voor uw ontwerp of logo in Utrecht

Een geborduurd logo op onder andere shirts, truien, jassen, petten, tassen en bodywarmers wordt steeds populairder, weet deze borduurstudio in Utrecht met een fabriek in Bilthoven. Uw eigen bedrijfslogo laat u professioneel borduren door deze specialist op verschillende soorten textiel, zoals linnen of badstof. Uw personeel zal met bedrijfskleding met een geborduurd logo professionaliteit en eenheid uitstralen. Versterk de reputatie van uw bedrijf met professionele bedrijfskleding met een geborduurd logo!

Een eigentijdse borduurstudio met de beste apparatuur

Deze eigentijdse borduurstudio in de provincie Utrecht maakt gebruik van twee moderne borduurmachines zodat uw ontwerp of logo zo exact mogelijk wordt geborduurd in een item van textiel naar keuze. Voor kleinere opdrachten gebruikt Doets Borduurstudio uit Bilthoven de borduurmachine ‘Type-1’, deze machine heeft een snelheid van duizend steken per minuut en heeft de mogelijkheid om zestien verschillende kleuren tegelijkertijd te verwerken. Voor de grotere projecten, zoals bedrijfskleding of bijvoorbeeld luxe handdoeken met logo voor hotels, gebruikt deze borduurstudio in Utrecht borduurmachine ‘Type-2’. Deze machine verwerkt maximaal elf kleuren tegelijk, maar doet dit wel met 1200 steken per minuut!

Ook perfect voor in het kerstpakket

Uw ontwerp of bedrijfslogo wordt zo exact mogelijk weergegeven op de kleding of accessoires van textiel. Kleding met een eigen logo of ontwerp is ook een fantastisch verjaardagscadeau of een perfect item om toe te voegen aan het kerstpakket. Neem een besluit over het definitieve ontwerp en deze borduurstudio in regio Utrecht gaat enthousiast en zorgvuldig voor u aan de slag!

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Voor een persoonlijke en vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met deze borduurspecialist in regio Utrecht. De contactgegevens van deze expert vindt u op de bedrijfswebsite van Doets Borduurstudio. Hier vindt u ook meer informatie over deze specialist. Heeft u nog vragen? Neem ook dan gerust contact op met deze specialist. Uw vragen worden met plezier beantwoord!