High Flyers Terriers
Recreation / Pets

Droogvoer bewaren, hoe doe je dat?

Dierenvoer droog bewaren , hoe doe je dat?

Huisdieren hebben eten nodig, maar waar bewaar je dat allemaal? De zak waarin het voer geleverd wordt scheurt vaak kapot. En als er een hersluitbare strip aan zit wordt die na enkele dagen ook minder goed werkend. Dan ruik je door het hele huis het voer en zal je huisdier ook proberen om de verpakking kapot te maken zodat hij er lekker van kan smikkelen.

Soorten dierenvoeding

Vaak gaat het om honden of katten voer. Dit is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er brokken, vers vlees voer en ook diepvriesvoer. Wanneer je diepvriesvoer hebt, kun je dat uiteraard in de originele verpakking laten en direct in de vriezer doen. Vers vlees moet meestal in de koelkast of in de diepvries bewaard worden, anders bederft het. Dan blijven de brokken over en daar is een geweldige oplossing voor: de voerton. Als de inhoud van je voerton 60 liter is kun je er gemakkelijk een maandvoorraad voeding in bewaren.

Hondenfokkers gebruiken ook voertonnen

Fokkers van honden hebben vaak meer dan één hond in huis. Daar fokken ze niet het hele jaar mee, maar vaak zijn dat pups geweest die men zelf heeft gehouden. Er is een fokker van de Clumber Spaniel die een grote voerton heeft gekocht nadat één hond enkele kilo’s voer in 1 dag had opgegeten omdat de zak was gescheurd.

Ook handig voor andere diersoorten

Voor alle verschillende dieren zijn voertonnen te koop. Denk aan kippen, vissen, vogels en meer. Voertonnen zijn eigenlijk voor alle dieren handig die droogvoer krijgen. Kijk voor alle diersoorten eens op https://dieren.startpagina.nl

https://www.voertonnen.nl/voertonnen/60-liter-voerton