High Flyers Terriers
Recreation / Pets

Gediplomeerde paardentrainer voor jouw paard in balans

Academische paardentrainer met holistische werkwijze

Voor een paardentrainer met een holistische aanpak klop je aan bij Paard in Balans te Hulshorst. Als instructeur in de Academische Rijkunst is Jolenta van Haaften opgeleid om altijd het grote geheel te bekijken. Haar focus ligt niet alleen op het bestuderen van de biomechanica, maar ze verdiept zich ook in het wezen van het paard en de samenwerking met de ruiter. Voor een effectieve communicatie gebruikt ze diverse technieken van onder andere the natural horsemanship. In plaats van rijtechnische problemen en een stroeve relatie is het resultaat een kalm dier dat goed luistert.

Klassieke paardeninstructeur voor alle soorten trainingen

Paard in Balans in Hulshorst is hét adres voor een complete training, workshop of clinic.
Of het nu gaat om rechtrichten, grondwerk of aan de hand rijden, Jolenta van Haaften heeft alle kennis in huis.
Ook als je meer wilt weten over een correcte houding of natuurlijke scheefheden dan is haar uitleg helder en overzichtelijk.
Heb je hulp nodig bij trailerlaad problematiek, revalidatie of angst, dan begeleidt ze je deskundig en professioneel.

Je bent van harte welkom op Stal Lieuwendaal in Hulshorst, maar desgewenst verzorgt ze ook trainingen thuis of op locatie. Kijk nu online voor meer informatie en alle contactgegevens.

Deskundige paardentrainer voor ieder probleem

Zoek je een ervaren paardrij instructeur, omdat jouw dier problemen heeft? Maak dan gebruik van de expertise van Paard in Balans. Slaat jouw paard met het hoofd, bijt het of zijn de oren naar achteren gericht? Dan kan er sprake zijn van een blessure of een verstoorde verstandhouding. Met veel kennis van zaken spoort Jolenta van Haaften de oorzaak van het probleem op. Als het nodig is, heeft ze een korte lijn met bijvoorbeeld een guasha therapeut, een osteopaat of een voedingsspecialist. Wil je snel weer genieten van een mooi en tevreden paard, bel dan voor een afspraak met 06-44 11 59 90.

http://www.paardinbalans.com/paardentrainer/